שלום,
נראה שכבר הכרתם את אאוריקה. בטח כבר גיליתם כאן דברים מדהימים, אולי כבר שאלתם שאלות וקיבלתם תשובות טובות.
נשמח לראות משהו מכם בספר האורחים שלנו: איזו מילה טובה, חוות דעת, עצה חכמה לשיפור או כל מה שיש לכם לספר לנו על אאוריקה, כפי שאתם חווים אותה.
»
«
טירמיסו
זום רומא
#על הטירמיסו המדהים של קמפו די פיורי
מי שהיה ברומא ולא אכל טירמיסו - כאילו לא היה בה מעולם. ו"זום רומא" (ZUM Roma), שליד שוק קמפו דה פיורי, הוא המקום שבו תוכלו לחוות את הקינוח הכי איטלקי שיש ובהכנה הכי אותנטית ומדויקת שלו.
כאן מכינים את הטירמיסו טרי, ממש מול עיניכם. היום נוהגים רבים להכין טירמיסו על בסיס שמנת מתוקה, אבל כאן מכינים את המתכון הקלאסי, המבוסס על טהרת הביצים, שהחלבונים שלהן מוקצפים ומתקבל המרקם האוורירי הנכון, אליו מוסיפים את גבינת המסקרפונה העשירה ומייצרים את קרם המסקרפונה האוורירי.
לצד ה"קלאסיקו", שהוא הטירמיסו הקלאסי והמעולה, יש כאן עוד טעמים מגוונים. ביניהם מככבים ה"זום נואל", עם חתיכות פרי מסוכרות, לצד תוספות בטעמי נוטלה, פירות יער, תות, בננה, טעם האמרטי, אגוזי לוז ועוד.
לא נסתיר - הדעות כאן מתחלקות למי שאומרים שאכלו טובים ממנו ולמי שגורסים שזום מציעים את הטירמיסו הכי טוב שאכלו אי פעם.
בצוק העתים והקורונה, המקום כבר לא מתמחה בטירמיסו בלבד. היום יש בו גם פיצה טעימה, עם מגוון תוספות נהדרות, כולל לצמחונים ואפילו גלידות איטלקיות מצויינות.
מכל מקום ובאין מקום, זום טירמיסו הוא מקום קטן, עם מעט פינות ישיבה. יתכן שתרצו לקנות כמה מעדנים ולקחת לאכילה או פיקניק במקום נבחר בסביבה (נסו בתגית "פיקניק").
#טיפים
לא לשכוח להזמין גם קפוצ'ינו או אספרסו איכותי ליד.
מתלבטים בין שלל הטעמים של הטירמיסו שכאן? - אתם לא לבד. רבים מזמינים כאן את הטעם הקלאסי - פשוט בקשו "קלאסיקו" ותהנו מהאושר האותנטי של המעדן.
Zum מוכרים גם גלידות, שווה לחברים שלא רוצים טירמיסו. נסו את הפיסטוק המעולה עם שוקולד לבן.
סגור? מפוצץ? - כל מה שנאמר כאן תופס גם לגבי המתחרה המיתולוגית "פומפי" (Pompi), שרבים רואים בתור הטרמיסו הטוב בעולם.
ביקור במקום:
https://youtu.be/FokAoHoe6tw
מי שהיה ברומא ולא אכל טירמיסו - כאילו לא היה בה מעולם. ו"זום רומא" (ZUM Roma), שליד שוק קמפו דה פיורי, הוא המקום שבו תוכלו לחוות את הקינוח הכי איטלקי שיש ובהכנה הכי אותנטית ומדויקת שלו.
כאן מכינים את הטירמיסו טרי, ממש מול עיניכם. היום נוהגים רבים להכין טירמיסו על בסיס שמנת מתוקה, אבל כאן מכינים את המתכון הקלאסי, המבוסס על טהרת הביצים, שהחלבונים שלהן מוקצפים ומתקבל המרקם האוורירי הנכון, אליו מוסיפים את גבינת המסקרפונה העשירה ומייצרים את קרם המסקרפונה האוורירי.
לצד ה"קלאסיקו", שהוא הטירמיסו הקלאסי והמעולה, יש כאן עוד טעמים מגוונים. ביניהם מככבים ה"זום נואל", עם חתיכות פרי מסוכרות, לצד תוספות בטעמי נוטלה, פירות יער, תות, בננה, טעם האמרטי, אגוזי לוז ועוד.
לא נסתיר - הדעות כאן מתחלקות למי שאומרים שאכלו טובים ממנו ולמי שגורסים שזום מציעים את הטירמיסו הכי טוב שאכלו אי פעם.
בצוק העתים והקורונה, המקום כבר לא מתמחה בטירמיסו בלבד. היום יש בו גם פיצה טעימה, עם מגוון תוספות נהדרות, כולל לצמחונים ואפילו גלידות איטלקיות מצויינות.
מכל מקום ובאין מקום, זום טירמיסו הוא מקום קטן, עם מעט פינות ישיבה. יתכן שתרצו לקנות כמה מעדנים ולקחת לאכילה או פיקניק במקום נבחר בסביבה (נסו בתגית "פיקניק").
#טיפים
לא לשכוח להזמין גם קפוצ'ינו או אספרסו איכותי ליד.
מתלבטים בין שלל הטעמים של הטירמיסו שכאן? - אתם לא לבד. רבים מזמינים כאן את הטעם הקלאסי - פשוט בקשו "קלאסיקו" ותהנו מהאושר האותנטי של המעדן.
Zum מוכרים גם גלידות, שווה לחברים שלא רוצים טירמיסו. נסו את הפיסטוק המעולה עם שוקולד לבן.
סגור? מפוצץ? - כל מה שנאמר כאן תופס גם לגבי המתחרה המיתולוגית "פומפי" (Pompi), שרבים רואים בתור הטרמיסו הטוב בעולם.
ביקור במקום:
https://youtu.be/FokAoHoe6tw