שלום,
נראה שכבר הכרתם את אאוריקה. בטח כבר גיליתם כאן דברים מדהימים, אולי כבר שאלתם שאלות וקיבלתם תשובות טובות.
נשמח לראות משהו מכם בספר האורחים שלנו: איזו מילה טובה, חוות דעת, עצה חכמה לשיפור או כל מה שיש לכם לספר לנו על אאוריקה, כפי שאתם חווים אותה.
»
«
מזו אנטואן
מזו אנטואן
#על המקום עם הצ'יפס הטוב בבריסל
מזו אנטואן (Maison Antoine) מציע את הצ'יפס הנהדר ביותר בבריסל. רק שכאן לא קוראים לו צ'יפס, אלא בשם המקומי "פריטס". ולפריטס המומלץ על ידי המקומיים קוראים בעיר בפשטות "אנטואן".
המקום הזה, שהמקומיים רואים בו את ה"פריטס" הטוב בעולם, נולד ב-1948 בחצר ביתו של המייסד. כיום הוא הפך לסוג של אימפריה קטנה, עם מנת צ'יפס מובחרת ולא פחות מ-30 סוגי רטבים שמהם ניתן לבחור.
הסוד של הפריטס המקומי ובעצם של כל צ'יפס מובחר, הוא טיגון פעמיים. זה מה שהופך את הצ'יפס כאן לכל כך פריך ומוצלח. ואם אתם חייבים בשר, אז יש ב"אנטואן" גם המבורגרים ונקניקיות, לא פחות טובים מהצ'יפס. אבל אל תתפלאו אם המקומיים יביטו עליכם בעיניים קצת מזלזלות. הפריטס מבחינתם לא זקוק לתוספות.
ואגב, זה עוד לפני שנספר לכם על העלבון שהבלגים חשים בכל פעם שאמריקאי אומר למוכר שהוא רוצה "French Fries". הרי ידוע מבחינת הבלגים שהפריטס הוא הצ'יפס המקורי ושמקורו של מה שנקרא בעולם פרנץ' פרייז הוא בכלל מבלגיה, מה שאומר שמבחינתם הוא היה צריך להיקרא בכלל "בלג'יאן פרייז"...
#טיפים
נסו את רוטב הטרטר.
קנו בבר שליד אנטואן גם כוס או בקבוק של בירה ואתם מסודרים, עם מנת הרחוב הטובה בעיר.
ביקור במקום:
https://youtu.be/EJmSbQ-79RE
בלוגרים:
https://youtu.be/6E-_ev8ZFW0
הנבחר:
https://youtu.be/lJ4Dh-nwUVQ
מזו אנטואן (Maison Antoine) מציע את הצ'יפס הנהדר ביותר בבריסל. רק שכאן לא קוראים לו צ'יפס, אלא בשם המקומי "פריטס". ולפריטס המומלץ על ידי המקומיים קוראים בעיר בפשטות "אנטואן".
המקום הזה, שהמקומיים רואים בו את ה"פריטס" הטוב בעולם, נולד ב-1948 בחצר ביתו של המייסד. כיום הוא הפך לסוג של אימפריה קטנה, עם מנת צ'יפס מובחרת ולא פחות מ-30 סוגי רטבים שמהם ניתן לבחור.
הסוד של הפריטס המקומי ובעצם של כל צ'יפס מובחר, הוא טיגון פעמיים. זה מה שהופך את הצ'יפס כאן לכל כך פריך ומוצלח. ואם אתם חייבים בשר, אז יש ב"אנטואן" גם המבורגרים ונקניקיות, לא פחות טובים מהצ'יפס. אבל אל תתפלאו אם המקומיים יביטו עליכם בעיניים קצת מזלזלות. הפריטס מבחינתם לא זקוק לתוספות.
ואגב, זה עוד לפני שנספר לכם על העלבון שהבלגים חשים בכל פעם שאמריקאי אומר למוכר שהוא רוצה "French Fries". הרי ידוע מבחינת הבלגים שהפריטס הוא הצ'יפס המקורי ושמקורו של מה שנקרא בעולם פרנץ' פרייז הוא בכלל מבלגיה, מה שאומר שמבחינתם הוא היה צריך להיקרא בכלל "בלג'יאן פרייז"...
#טיפים
נסו את רוטב הטרטר.
קנו בבר שליד אנטואן גם כוס או בקבוק של בירה ואתם מסודרים, עם מנת הרחוב הטובה בעיר.
ביקור במקום:
https://youtu.be/EJmSbQ-79RE
בלוגרים:
https://youtu.be/6E-_ev8ZFW0
הנבחר:
https://youtu.be/lJ4Dh-nwUVQ