שלום,
נראה שכבר הכרתם את אאוריקה. בטח כבר גיליתם כאן דברים מדהימים, אולי כבר שאלתם שאלות וקיבלתם תשובות טובות.
נשמח לראות משהו מכם בספר האורחים שלנו: איזו מילה טובה, חוות דעת, עצה חכמה לשיפור או כל מה שיש לכם לספר לנו על אאוריקה, כפי שאתם חווים אותה.
»
«
קחלבי
קאחלבי
#על המסעדה הקווקזית של טביליסי
קחלבי (Kakhelebi) היא מסעדה גאורגית המציעה מהמגוון הקולינרי הרחב של המטבח המקומי, בדגש על המטבח של אנשי הקווקז שבצפון גאורגיה.
האוכל כאן נהדר, באיכות גבוהה ומומלץ בחום. בין היתר תוכלו למצוא מרקים (נסו את ה-Chikhirtma), סלטים מגוונים (Mtsvadi למשל!), לחמים טריים, מנות דגים ובשרים, לצד המאפים הגאורגיים הפופולריים ובשרים על הגריל.
מאכלי הבשרים כוללים שיפודי בשר מגוונים, כולל הקבב הגאורגי, לצד חרצ'ו ובדריג'אני בסגנון קווקזי.
מילה על הסלטים, מהטובים שתאכלו בחייכם. אם עוד לא התמכרתם - כאן המקום לטעום ולהתמכר. תשומת לב מיוחדת ראוי להקדיש למבחר המפתה של הסלטים הירוקים. הם ימשכו אתכם ובצדק, בדגש על הסלטים האביביים והטריים, עם התוספות של גרעיני רימון, שברי אגוזי מלך מסוכרים, סלק חי חתוך קטן ורוטב טעים וסודי.
האלכוהול מורכב מכמה סוגי יין, רובם מקומיים (עם המלצה לטעום את היין המקומי האדום Saperavi Premium). לצידם נסו את הצ'צ'ה, הוודקה המקומית והפופולרית של גאורגיה.
בקינוחים תצטרכו להסתפק ולבחור מתוך 20 קינוחים בלבד...
העיצוב מבחוץ ובפנים נאה והאווירה אותנטית. גם השירות מדהים, עם צוות מועיל ואדיב, ידידותי ועוזר עם התפריט המגוון והמאוד שונה ממה שזרים מכירים.
#טיפים
יש 2 מסעדות של קחלבי במקומות שונים בעיר. אחת קרובה לשדה התעופה, מה שהופך אותה למקום מעולה לאוכל טוב לפני הטיסה.
יש מנות לטבעונים, צמחונים ולנמנעי גלוטן.
המקום יקר מהממוצע, אפילו זה של המסעדות הטובות.
קחלבי (Kakhelebi) היא מסעדה גאורגית המציעה מהמגוון הקולינרי הרחב של המטבח המקומי, בדגש על המטבח של אנשי הקווקז שבצפון גאורגיה.
האוכל כאן נהדר, באיכות גבוהה ומומלץ בחום. בין היתר תוכלו למצוא מרקים (נסו את ה-Chikhirtma), סלטים מגוונים (Mtsvadi למשל!), לחמים טריים, מנות דגים ובשרים, לצד המאפים הגאורגיים הפופולריים ובשרים על הגריל.
מאכלי הבשרים כוללים שיפודי בשר מגוונים, כולל הקבב הגאורגי, לצד חרצ'ו ובדריג'אני בסגנון קווקזי.
מילה על הסלטים, מהטובים שתאכלו בחייכם. אם עוד לא התמכרתם - כאן המקום לטעום ולהתמכר. תשומת לב מיוחדת ראוי להקדיש למבחר המפתה של הסלטים הירוקים. הם ימשכו אתכם ובצדק, בדגש על הסלטים האביביים והטריים, עם התוספות של גרעיני רימון, שברי אגוזי מלך מסוכרים, סלק חי חתוך קטן ורוטב טעים וסודי.
האלכוהול מורכב מכמה סוגי יין, רובם מקומיים (עם המלצה לטעום את היין המקומי האדום Saperavi Premium). לצידם נסו את הצ'צ'ה, הוודקה המקומית והפופולרית של גאורגיה.
בקינוחים תצטרכו להסתפק ולבחור מתוך 20 קינוחים בלבד...
העיצוב מבחוץ ובפנים נאה והאווירה אותנטית. גם השירות מדהים, עם צוות מועיל ואדיב, ידידותי ועוזר עם התפריט המגוון והמאוד שונה ממה שזרים מכירים.
#טיפים
יש 2 מסעדות של קחלבי במקומות שונים בעיר. אחת קרובה לשדה התעופה, מה שהופך אותה למקום מעולה לאוכל טוב לפני הטיסה.
יש מנות לטבעונים, צמחונים ולנמנעי גלוטן.
המקום יקר מהממוצע, אפילו זה של המסעדות הטובות.