שלום,
נראה שכבר הכרתם את אאוריקה. בטח כבר גיליתם כאן דברים מדהימים, אולי כבר שאלתם שאלות וקיבלתם תשובות טובות.
נשמח לראות משהו מכם בספר האורחים שלנו: איזו מילה טובה, חוות דעת, עצה חכמה לשיפור או כל מה שיש לכם לספר לנו על אאוריקה, כפי שאתם חווים אותה.
»
«
Trapizzino Ponte Milvio
טראפיצינו טסטשיו
#משולש הפיצה הגאוני של קאלגארי
טראפיצינו טסטשיו (Trapizzino Testaccio) מציע את ההמצאה הגאונית של גאון הפיצה, השף סטפאנו קאלגארי (Stefano Callegari), שהחליט בשנת 2008 להתקדם לכיוון חדש ויצירתי. הוא יצר אז את הפיתה או הפוקאצ'ה של הפיצה...
הטראפיצינו (Trapizzino) הוא משולש פיצה בצורת קונוס, שאליו מכניסים מילויים מעולים, ההופכים אותו לאחת הנגיסות הטובות בעיר. מבחוץ הבצק הוא אותו בצק קריספי של הפיצה. בפנים הוא עסיסי ונהדר. לתוך המשולש מכניסים כאן תוספות לבחירתכם, כולל קציצות בקר ברוטב עגבניות, זרועות תמנון ברוטב עגבניות ותבלינים, בשר עוף בבישול ארוך עם יין לבן שמן זית ותבלינים ועוד.
#טיפים
יש גם טראפיצינו נהדרים לצמחונים וטבעונים.
עוד מעדן רחוב ששווה לטעום כאן הוא הכדור המטוגן סופלי (Suppli).
רוצים אחד אחר - נסו את טראפיצינו פונטה מילוויו (Trapizzino Ponte Milvio).
הגאון מדבר:
https://youtu.be/og48SwhUMeE
הדרכה:
https://youtu.be/lXaZck8JUio
טראפיצינו טסטשיו (Trapizzino Testaccio) מציע את ההמצאה הגאונית של גאון הפיצה, השף סטפאנו קאלגארי (Stefano Callegari), שהחליט בשנת 2008 להתקדם לכיוון חדש ויצירתי. הוא יצר אז את הפיתה או הפוקאצ'ה של הפיצה...
הטראפיצינו (Trapizzino) הוא משולש פיצה בצורת קונוס, שאליו מכניסים מילויים מעולים, ההופכים אותו לאחת הנגיסות הטובות בעיר. מבחוץ הבצק הוא אותו בצק קריספי של הפיצה. בפנים הוא עסיסי ונהדר. לתוך המשולש מכניסים כאן תוספות לבחירתכם, כולל קציצות בקר ברוטב עגבניות, זרועות תמנון ברוטב עגבניות ותבלינים, בשר עוף בבישול ארוך עם יין לבן שמן זית ותבלינים ועוד.
#טיפים
יש גם טראפיצינו נהדרים לצמחונים וטבעונים.
עוד מעדן רחוב ששווה לטעום כאן הוא הכדור המטוגן סופלי (Suppli).
רוצים אחד אחר - נסו את טראפיצינו פונטה מילוויו (Trapizzino Ponte Milvio).
הגאון מדבר:
https://youtu.be/og48SwhUMeE
הדרכה:
https://youtu.be/lXaZck8JUio