שלום,
נראה שכבר הכרתם את אאוריקה. בטח כבר גיליתם כאן דברים מדהימים, אולי כבר שאלתם שאלות וקיבלתם תשובות טובות.
נשמח לראות משהו מכם בספר האורחים שלנו: איזו מילה טובה, חוות דעת, עצה חכמה לשיפור או כל מה שיש לכם לספר לנו על אאוריקה, כפי שאתם חווים אותה.
»
«
Zakhar Zakharich
זאכר זאכריץ
#על המסעדה שמככבת בחינקאלי שלה
על זאכר זאכריץ (Zakhar Zakharich) אומרים שהיא המסעדה עם החינקלי והאוכל הגיאורגי הכי מוצלחים בטביליסי או לפחות מהמוצלחים בעיר.
העיצוב בה מאוד ביתי ותקופתי ומרגיש מאוד מסורתי. האוכל פה כאמור מצוין והשירות נהדר. יש במסעדה לפחות 4 טבחים שעל תפקידם הוא הלישה של בצק החינקלי. בכל יום מכינים כאן כ-1,500 יחידות.
במסעדה הזו. כדאי לאכול את החינקלי, שהוא אכן אחד הטובים בעיר. היא גם אחת המסעדות היחידות שמכינות את הבצק ביד ועל פי הפרסומים היחידה בעיר שמציעה חינקלי כבש, בניגוד לאחרות שמוכרות רק חינקאלי עם בשר בקר או חזיר.
גם שישליק העוף כאן מאוד מומלץ ויש גם נקודה חברתית לטובת המקום הזה. שולחן אחד במסעדה שומרים הבעלים תמיד לטובת עניי העיר, שבאים ליהנות כאן מהאוכל ללא תשלום.
המסעדה ממוקמת ליד הגשר של שוק הפשפשים ושוק המזכרות של טביליסי.
אם אתם רוצים לאכול כאן חינקלי, צריך בדרך כלל להזמין 20 יחידות לפחות. החינקאלי נמכר כאן ב-3 מילויים: מילוי תפוחי אדמה, מילוי פטריות ומילויי בשרים שונים.
#הדרכה לאכילת חינקאלי
את החינקלי אוכלים בידיים ולא בסכין ומזלג. במהלך האכילה נזהרים שלא להתלכלך ויש לזה טכניקה. את חינקלי תפוחי האדמה אפשר אולי לחתוך בסכין, כי מה שיש בו זה בסך הכל מחית תפוחי אדמה. אבל כדי לאכול נכון את החינקלי האחרים, עם המילויים המלכלכים, לוחצים ביד את צ'ופצ'יק הבצק שסוגר על המילוי ונוגסים.
בצורה כזו המילוי והרוטב שבפנים ייצאו לתוך הפה. גם תהנו מאוד וגם לא תתלכלכו. בתיאבון!
#טיפים
המקום מתאים לארוחה רומנטית וזוגית.
מבט מקרוב:
https://youtu.be/x_F4B6f0InY
הדרכה לאכילת חינקאלי:
https://youtu.be/17aTl2R0OjU
על זאכר זאכריץ (Zakhar Zakharich) אומרים שהיא המסעדה עם החינקלי והאוכל הגיאורגי הכי מוצלחים בטביליסי או לפחות מהמוצלחים בעיר.
העיצוב בה מאוד ביתי ותקופתי ומרגיש מאוד מסורתי. האוכל פה כאמור מצוין והשירות נהדר. יש במסעדה לפחות 4 טבחים שעל תפקידם הוא הלישה של בצק החינקלי. בכל יום מכינים כאן כ-1,500 יחידות.
במסעדה הזו. כדאי לאכול את החינקלי, שהוא אכן אחד הטובים בעיר. היא גם אחת המסעדות היחידות שמכינות את הבצק ביד ועל פי הפרסומים היחידה בעיר שמציעה חינקלי כבש, בניגוד לאחרות שמוכרות רק חינקאלי עם בשר בקר או חזיר.
גם שישליק העוף כאן מאוד מומלץ ויש גם נקודה חברתית לטובת המקום הזה. שולחן אחד במסעדה שומרים הבעלים תמיד לטובת עניי העיר, שבאים ליהנות כאן מהאוכל ללא תשלום.
המסעדה ממוקמת ליד הגשר של שוק הפשפשים ושוק המזכרות של טביליסי.
אם אתם רוצים לאכול כאן חינקלי, צריך בדרך כלל להזמין 20 יחידות לפחות. החינקאלי נמכר כאן ב-3 מילויים: מילוי תפוחי אדמה, מילוי פטריות ומילויי בשרים שונים.
#הדרכה לאכילת חינקאלי
את החינקלי אוכלים בידיים ולא בסכין ומזלג. במהלך האכילה נזהרים שלא להתלכלך ויש לזה טכניקה. את חינקלי תפוחי האדמה אפשר אולי לחתוך בסכין, כי מה שיש בו זה בסך הכל מחית תפוחי אדמה. אבל כדי לאכול נכון את החינקלי האחרים, עם המילויים המלכלכים, לוחצים ביד את צ'ופצ'יק הבצק שסוגר על המילוי ונוגסים.
בצורה כזו המילוי והרוטב שבפנים ייצאו לתוך הפה. גם תהנו מאוד וגם לא תתלכלכו. בתיאבון!
#טיפים
המקום מתאים לארוחה רומנטית וזוגית.
מבט מקרוב:
https://youtu.be/x_F4B6f0InY
הדרכה לאכילת חינקאלי:
https://youtu.be/17aTl2R0OjU