» «
KoMex Fusion Express
קומקס פיוז'ן אקספרס
#על מסעדת הפיוז'ן המהירה, מצוינת וזולה

מסעדת המזון המהיר קומקס פיוז'ן אקספרס (KoMex Fusion Express) מציעה אוכל טעים, טרי וזול, במקום שמוגדר מדהים!

בנוסף למחירים הסבירים, יש כאן מנות פיוז'ן שמחברות ומשלבות שיטה מסחרית של מסעדות פאסט פוד, עם מבחר טעמים מפתיעים ונהדרים מהמטבח הסיני, מקסיקני, אסייתי, קוריאני ואמריקאי.

בין המאכלים הטעימים כאן יש קימצ'י עם אורז נהדר, טאקו עם מגוון סוגי בשר, סטייק גבינה (Cheesesteak), בוריטו מצוין, לצד פסטות, פיצות ועוד.


במסעדה:

https://youtu.be/Md0vzi0KSsY?end=229
ספאנג מקאנדרה
ספאנג מקאנדרה
#אוכל סורינאמי אסייתי טוב מאד במחירים ממש זולים

ספאנג מקאנדרה (Spang Makandra) האיכותית מספקת אוכל סורינמי מוצלח במחירים לכל כיס, של עד 10 יורו למנה.

זולה, טעימה ושווה - מכאן לא יוצאים רעבים. התפריט האתני שכאן יענה בקלות גם על הטעם המערבי שלכם.

עם הכריכים הסורינאמים המפורסמים שלה במחירים של פחות מ-5 יורו ומנות מגוונות על בסיס בשר ואורז עם קארי, אך גם מנות דגים מטוגנים ומרקי אטריות שונים.

גם הקינוחים כאן טעימים ומציעים בין השאר שלל וריאציות על הבננות המטוגנות.

המסעדה הסורינאמית הוותיקה מעוצבת עיצוב אותנטי, עם מפות על הקיר) ועל תפריט שאמור לענות על צרכיו של המערבי הרעב.


#טיפים
יש כאן מנות צמחוניות.
מזו אנטואן
מזו אנטואן
#על המקום עם הצ'יפס הטוב בבריסל

מזו אנטואן (Maison Antoine) מציע את הצ'יפס הנהדר ביותר בבריסל. רק שכאן לא קוראים לו צ'יפס, אלא בשם המקומי "פריטס". ולפריטס המומלץ על ידי המקומיים קוראים בעיר בפשטות "אנטואן".

המקום הזה, שהמקומיים רואים בו את ה"פריטס" הטוב בעולם, נולד ב-1948 בחצר ביתו של המייסד. כיום הוא הפך לסוג של אימפריה קטנה, עם מנת צ'יפס מובחרת ולא פחות מ-30 סוגי רטבים שמהם ניתן לבחור.

הסוד של הפריטס המקומי ובעצם של כל צ'יפס מובחר, הוא טיגון פעמיים. זה מה שהופך את הצ'יפס כאן לכל כך פריך ומוצלח. ואם אתם חייבים בשר, אז יש ב"אנטואן" גם המבורגרים ונקניקיות, לא פחות טובים מהצ'יפס. אבל אל תתפלאו אם המקומיים יביטו עליכם בעיניים קצת מזלזלות. הפריטס מבחינתם לא זקוק לתוספות.

ואגב, זה עוד לפני שנספר לכם על העלבון שהבלגים חשים בכל פעם שאמריקאי אומר למוכר שהוא רוצה "French Fries". הרי ידוע מבחינת הבלגים שהפריטס הוא הצ'יפס המקורי ושמקורו של מה שנקרא בעולם פרנץ' פרייז הוא בכלל מבלגיה, מה שאומר שמבחינתם הוא היה צריך להיקרא בכלל "בלג'יאן פרייז"...


#טיפים
נסו את רוטב הטרטר.

קנו בבר שליד אנטואן גם כוס או בקבוק של בירה ואתם מסודרים, עם מנת הרחוב הטובה בעיר.


ביקור במקום:

https://youtu.be/EJmSbQ-79RE


בלוגרים:

https://youtu.be/6E-_ev8ZFW0


הנבחר:

https://youtu.be/lJ4Dh-nwUVQ
Viva Las Arepas
ויוה לאס ארפס
#על דוכן המזון מהיר מוונצואלה

ויוה לאס ארפס (Viva Las Arepas) הוא דוכן מזון מהיר בסגנון המטבח של ונצואלה. זה מקום טעים וזול שהמקומיים מאוד אוהבים ואתם חייבים לנסות.

יש כאן מזון מהיר, שכולל מנות מצוינות של אוכל רחוב. בראשן כיסוני בצק התירס במילוי בשר, גבינה וירקות. לצד אלו נסו כאן את מקלות הגבינה המטוגנים ועוד.


ביקור במקום:

https://youtu.be/xo2ODEi0Vto


הדרכה:

https://youtu.be/iGIIXqVruas


המטבח:

https://youtu.be/vkZlacgvUgc


בלוגרים:

https://youtu.be/9ZuS8Px62MU

$

קפה הוואנה
קפה הוואנה
#התירס המיוחד בעיר נמצא כאן בקיר

דמיינו חור בקיר שמולו משתרך תור של אנשים הזויים שממתינים ל... תירס!

תירס?!? WTF לתירס? - אז כן, התור הזה לא טועה וקפה הוואנה מוכר במזנון שלו את התירס הכי מיוחד שאכלתם אי-פעם.

מדובר מקום שמתמחה במאכלים מקסיקניים וקובנים. הם מוכרים מגוון של מוצרים אבל אל תתבלבלו - התירס הוא הכוכב כאן!

כשהם שולפים את התירס מהגריל, מעניקים לו אנשי הוואנה טיפול VIP, מצפים בגבינת קוטיחה מקסיקנית, מגלגלים בפלפל חריף ומשפריצים עליו ליים. את התוצאה אתם לא תשכחו ואז תספרו לכולם...


מבט מהיר:

https://youtu.be/i8UptG7vjoI
שאהין לוקנטסי
שאהין לוקנטסי
#על מסעדת פועלים עממית עם אימאם שמתעלף

שאהין לוקנטסי (Şahin Lokantasi) היא מסעדת פועלים עממית, בטורקית "לוקנטה", שהאוכל בה ביתי, איכותי, פשוט, מסורתי וטעים להפליא.

הלוקנטות בטורקיה מגישות אוכל טוב, כי הן פונות לתושבים ולא לתיירים מזדמנים. בהתאם לכך, מחיריהן זולים. כאן אין חוכמות או מלכודות תיירים. מקום שאינו טוב, עתיד להיסגר די מהר.

לדבר עם תיירים זה לא החלק החזק של אנשי המסעדה, אז פשוט הצביעו על הסירים ועל הצלחות שמוציאים לאחרים מהמטבח ותקבלו מה שתרצו, גם אם לא תדעו לומר את שמו.

למבינים, ראשון המאכלים ששווה לאכול כאן הוא "האימאם המתעלף" (אימאם באילדי). זהו חציל שטוגן בשמן זית ובתוכו ממולא בבשר טחון ועגבניות, עם תיבול נפלא וסודות נוספים. האגדה מספרת על אימאם שאכל אותו והסתחרר מההנאה ממנו, עד שהתעלף.

אבל יש כאן גם מנות חצילים בשלל סגנונות וטעמים, יש דולמה, שהם קישואים ממולאים באורז ובשר עם יוגורט, יש כופתה, אותן קציצות כבש טעימות ללא גבול, שעועית על אורז ולבסוף קינוחים טורקיים, שהמובילים ביניהם הם סוטלז', שהוא פודינג אורז בחלב, והחלומי עם הסוכר השרוף מלמעלה.


#טיפים
הקדימו להגיע לארוחת צהריים כאן. אחרת תתקשו להשיג שולחן בין המקומיים הצובאים על פתחי המסעדה העממית והמצוינת הזו.


מבט מקרוב:

https://youtu.be/s6JNrQAluaw
גיי אודין
גֶ'לַטֶריָה גֶיי אוֹדין
#על מקדש הגלידה של נאפולי ואיטליה כולה

דמיינו ויטרינה איטלקית ססגונית, עם הררי גלידה צבעונית ומפתה, בשלל טעמים, צבעים ותוספות. אלה לצד אלה, מונחות גלידות שמנת ושוקולד, לצד גלידות סורבה נפלאות, שהוכנו מפירות, גלידת וניל לצד גלידות מכוסות בחלקיקי פירות, אגוזים, שקדים ועוד. יאמי, נכון?

זה לא דמיון, אלא הגלידריה הנאפוליטנית גֶ'לַטֶריָה גֶיי אוֹדִין (Gay-Odin), הנחשבת בעיני רבים כג'לטריה הקרובה ביותר לשלימות. המשעשע הוא שהיא בכלל חלק מחנות שוקולד נהדרת בנאפולי, שנקראת כך. אז נכון שגלידת השוקולד המעולה שכאן היא חלק משלמות טעמי הגלידות שמייצרים כאן, אבל מה עם שאר טעמי הגלידה הנהדרים שבוויטרינה? מה עם סורבה התות או הלימון? מה עם טעמי הזביונה ואגוזי הלוז העדינים והטעימים להפליא?

גלידרייה גיי אודין מציעה את הגלידה, או הג'לטו כמו שהיא נקראת בארץ המגף, הטובה ביותר בנאפולי. המרקם של הגלידה של גיי אודין הוא האהוב והמפורסם בעיר. בעלי המקום ושוחריו יודעים לספר שעד כדי כך המקום הזה איכותי וטעים, עד שיצא שמעו למרחקים ולכאן מגיעים אוהבי גלידה מכל רחבי איטליה.

גלידריית Gay-Odin. מקום קטן עם גלידה גדולה!


מבט מקרוב:

https://youtu.be/KMc6u54mkKI
The Baked Potato Shop
בייקד פוטטו שופ
#על המקום לאכול בו משהו מיוחד

במקום הזה תרצו לסעוד, כי ה"בייקד פוטטו שופ" הוא מקום טעים מאוד ודי זול לסעוד בו.

בביקןר כאן תוכלו לבחור בין עשרות התוספות הטעימות לתפוחי האדמה האפויים, כולל שחיתויות דוגמת הפטריות ברוטב שמנת או בריאים יותר, כמו סלט העדשים או הגוואקמולה ועוד המון.

בתיאבון!


BabyStacks Cafe
בייבי סטאקס קפה
#על בית הקפה עם הפנקייקים המפורסמים בלאס וגאס

בייבי סטאקס קפה (Sunrise Coffee House) הוא בית קפה שמתמחה בבראנץ ובארוחות בוקר ובראנץ', ארוחת הבוקר המאוחרת שמתחברת לצהריים.

שווה לסעוד כאן את ארוחת הבוקר האמריקאית הקלאסית. היא כוללת סלטים, ביצים בשלל סגנונות שחלקם אף מוגזמים, פנקייק בטעמים ורטבים שונים ולמי שרוצה גם המבורגרים נוטפי שומן.

זהו גם המקום בלאס וגאס לאכול בו פנקייקס מושקעים, שבהם בייבי סטאקס התפרסם כאן. רוצים להתחדש? - נסו את פנקייק ה-Red Velvet Pancake.


#טיפים
למסעדה יש עוד סניף שנמצא ב-2400 North Buffalo Drive.

יש כאן תפריט לילדים.


היכרות עם המנות:

https://youtu.be/BFrbn8jraoM


ביקור במקום:

https://youtu.be/ADe5PtjW-d4


בלוגרים:

https://youtu.be/CSWrzM4GenM
קפה סנרייז
#על בית הקפה עם הקפה והמאכלים האורגניים בווגאס

אם אתם מחפשים מפלט נעים מהרעש והאקשן האינסופי של לאס וגאס, בית קפה סנרייז (Sunrise Coffee House) הוא בית קפה שכונתי ושליו, נעים ושווה, שמתגאה גם בכך שהוא לא נמנה על רשת גדולה. באמריקה זה נחשב יוצא דופן.

זהו בית קפה אקולוגי שמגישים בו שלל סוגי קפה ומשקאות, לצד משקאות ללא קפאין, סוגי תה צמחים, תה שחור וצ'אי מסאלה.

בסנרייז קופי נמכרים גם שלל מאפים טעימים וכריכים מושקעים, כולם מחומרי גלם אורגניים, לצד מנות מיוחדות לטבעונים.

ללקוחות הטבעונים שלו מציע בית הקפה סנרייז תחליפים בריאים כמו חלב סויה, חלב אורז, חמאת שקדים וקצפת טבעונית.


הדרכה:

https://youtu.be/oD_TmtEW1hM


בלוגרים:

https://youtu.be/vLp_3hoJef8
פיירוצקי ווינצ'נטה
#על המסעדה הפולנית הזולה עם הפירוגי הנהדר של קרקוב

פיירוצקי ווינצ'נטה (Pierożki u Vincenta) היא פירוגניה, סוג של מסעדת פועלים המציעה אוכל פולני מצוין במחיר זול.

כאן תוכלו לאכול את הפירוגי (Pierogi) המדהים, כיסוני בצק פולניים מבושלים במים. את אלו ממלאים בבשר או במילויים כמו פירות, תפוחים, שזיפים מטוגנים בחמאה וקינמון, עוף עם שעועית אדומה וצ'ילי ושאר מילויים צמחוניים.


#טיפים
יש עוד סניף של המסעדה בעיר.
קפה מקסיקו
#על המקום עם האספרסו הטוב ביותר בנאפולי

כשאתם בנאפולי, אל תעיזו לוותר על קפה האספרסו הנפוליטני המריר והחזק, שהם כל כך מצטיינים בו. ואם דיברנו על הצטיינות בשחור ארומטי הזה, אחד מבתי הקפה הטובים בעיר ולדעת רבים גם הטוב שבהם, הוא קפה מקסיקו (Caffe Mexico) הצנוע.

בעיר מספרים שאפילו השוטרים המקומיים עוצרים כאן לשוט מהיר של אספרסו קצר ומושלם. הקפה כאן הוא אולד סקול במובן הטוב של המילה. הבריסטה של המקום לא עושה לעצמו הנחות. מכונת האספרסו מציעה קפה מריר, חזק, קטיפתי וארומטי במיוחד.

יודעי דבר מבקשים כאן harem con panna, שהוא אספרסו מפולי ערביקה שמעליו קרם שמנת וכפית, כדי לטרוף אותו...


#טיפים
אם לא תרצו אספרסו ממותק, אמרו זאת מראש ובקשו אותו מריר, או באיטלקית amaro.

בעיר יש סניפים נוספים, כמו זה שבפיאצה גריבלדי, פיאצה דנטה וקורסו אומברטו. כולם טובים.


מבט מקרוב:

https://youtu.be/ACIpyLVfV8o?t=44s
הלאל גאיז
#על המסעדה שבאה מניו יורק

בסיאול הרי אוכלים אוכל מקומי לרוב בדוכני הרחוב המעולים. אבל למי שרוצה טעמים אחרים ונמצא באיטאוואן (או בגנגנאם), שווה להגיע אל מסעדת הלאל גאיז (The Halal Guys), שבאה בכלל מניו יורק.

החבר'ה האלה יודעים להכין אוכל מצוין והם ממש זולים. את המנטליות של עגלות הרחוב הניו יורקיות עם המנה המדהימה, הם הביאו לסיאול. כאן זו אמנם סוג של מסעדת מזון מהיר, אבל אחת שממש מיוחד בה.

ואכן, כאן תוכלו לקבל בין השאר את המגש הידוע, עם האורז, הפיתה, הבשר הטעים והרוטב הקסום שפרסם אותם מלכתחילה. יש בשר גירוס, בשר עוף ועוד.

זה כמובן עניין של טעם, אבל האמריקנים מתים על המנה הזו, או לפחות הניו יורקרים שביניהם. יש כמה מידות, כולל המנה העצומה שהאמריקאים מתפוצצים ממנה... אותה אגב, תוכלו להזמין ביחד ולשתף. בתיאבון!


מבט מקרוב:

https://youtu.be/_3P3g_41_2w


ביקור במקום:

https://youtu.be/gD9Ruc_lfnA


הדרכה:

https://youtu.be/qKP1F6ybX3s


מצאו את ההבדלים עם המנות בניו יורק:

https://youtu.be/o2NEqU7FDPA
פלפלה
#על מסעדת האוכל העממי שהפכה לרשת

ברחוב טלעת חרב 15 תמצאו את אחד הסניפים המוצלחים של רשת המסעדות "פלפלה" (Felfela). רשת מסעדות פלפלה מפורסמת במאכליה המצריים-עממיים.

לרשת יש מסעדות המתמחות בהכנת בהכנת אוכל ביתי ובשרים ואחרות שמומחיות יותר לפול ולפלאפל מצרי, שנקרא כאן "טעמיה".

השירות כאן לא מאד מהיר, בכל זאת המזרח התיכון, אבל יפצו אתכם האוכל הטעים והמגוון מאד, לצד האווירה הנעימה שהופכת את השהיה כאן לסוג של בילוי.


ביקור במקום:

https://youtu.be/BoUBg1I8dG0
מסעדת קלי קרדיה באגם קורנס
#מסעדה מעולה בדרך אל אגם קורנס

מעבר למיקום הנהדר שלה, מציעה מסעדת קלי קרדיה (Kali Kardia), שבאזור אגם קורנס, גם אוכל ים תיכוני, נהדר ואותנטי, מחומרים ומרכיבים טריים ואיכותיים, שאת רובם מגדלים כאן בסביבה.

קלי קרדיה שממוקמת בכפר קטן ליד האגם, שווה את הנסיעה אליה. זה כמובן מתחיל מהאוכל המעולה: נקניקיות הבית המובחרות, בשר החזיר המעושן והנפלא, צלעות הכבש הנהדרות, הסופלקי הטעים להפליא, כמו גם הסטאקה והדאקוס המקומיים. הכל כאן מוצלח, ממש כמו במטבח הביתי של אמא יווניה.

קחו את אנדריאה שעל הגריל, שמכין את הבשרים היטב והוא גם נחמד אמיתי. ובכלל, השירות פה נעים וביתי. ממש תענוג!
הונקר בורקס
#על הבורקס של אזור סרייר המתמחה בבצקים ובמאכלי בורקס

הטורקים יודעים להיות מאד בררנים בבורקס שלהם. בסארייר (Sariyer), אזור הבצקים של העיר איסטנבול, תמצאו המון בתי בורקס (שהוא אגם צורת הרבים של ה"בורק" היחיד). כאן תוכלו לאכול בורקס מצוינים, במגוון מילויים, ליד עוד מאפים מלוחים ומתוקים.

הונקר בורקסי (Hunkar Borekcisi) הוא אחד הטובים ביותר כאן ומאלה ששמם הולכים לפניהם. די סביר שתאהבו כל פירור ממה שתאכלו אצלו, כי המקומיים בעיר סוגדים לבורקס שלו. לטעם רבים מהם, זהו הבורקס הטוב ביותר בסביבה. המוכר כאן יחתוך לכם במהירות את הבורקס הגדול שתבחרו, לריבועים קטנים, שתוכלו לאכול בביס נפלא משלו.

אם תקשיבו לנו - ליד כל בורקס צריך להיות כאן ספל של איירן, משקה היוגורט החמצמץ והמעולה, שהולך מושלם עם בורקס.

ממש מולכם יש מזח שליו ונוף ים. שבו עם הבורקס וכוס האיירן שלכם אל מול המים, כשהשחפים חגים מלמעלה. הביטו במזח ובדייגים שבסירות ממול ותיהנו.

בתיאבון!


מבט מקרוב:

https://youtu.be/rz5eM0dkGzo
דונר שהין אוסטה
#על החור בקיר עם הדונר המושלם

דונר שהין אוסטה (Dönerci Şahin Usta) הוא דונר קטן שרבים מכנים כאן "חור בקיר". אחרי ביקור אחד כאן תבינו מדוע הוא זכה אצל כמה בלוגרים לכינוי "הדונר הטוב בעולם".

הדונר הצנוע והמעולה של איסטנבול נמצא בתוך כוך עתיק שגודלו 4 מטרים רבועים. הגיעו לקראת 11:30 ותקבלו את הדונר שלכם טרי וראשון. בפיתה או בלחמניה - זה יהיה מפגש נהדר עם המינימליזם במיטבו. אם תוסיפו לזה כוס של איירן - הארוחה ברחוב תהיה מושלמת!


מבט מקרוב:

https://youtu.be/s2tlblc0T9s


מסעדת לוּקְמָן
#מסעדת האוכל המסורתי של זנזיבר

אחת המסעדות הטובות בזנזיבר, היא מסעדת לוּקְמָן (Lukmaan Restaurant) שבעיר האבן. כאן מגישים אוכל זנזיברי מקומי ומצויין וממש כיף לגלות שגם זול, למקומיים ולתיירים, שמוצאים אוכל טוב ושפה משותפת.

המסעדה הזו שיש המוסיפים לשמה את התואר "אגדית", מגישה מאכלים מסורתיים מהמטבח המזרח אפריקאי, עם השפעות ממטבחים שונים שהתערבבו במיקס הייחודי של אפריקאים, עם סוחרים מחצי האי הערבי, מהגרים הודיים ועוד.

לוקמן נמצאת בתוך הסמטאות והרחובות הקטנים של סטון טאון. תוכלו לאכול בה מנות ייחודיות, כמו סמוסה, קארי, ביריאני ופרוטה, לצד תמנון, סרטנים ושאר מאכלי ים וכמובן - דגים נהדרים מהים שמסביב.

יש כאן מנות בשריות מצויינות, לצד מנות טובות לצמחונים.


#טיפים
בעלי אלרגיה לחתולים, שמרו מרחק! - הם נהדרים ומקיפים אתכם כאן מכל עבר.


מבט מקרוב:

https://youtu.be/n5nQk2tJg-A
בית העוף והוופל של רוסקו
#על המסעדה המפורסמת עם העוף על הוופל

במסעדה המפורסמת שנקראת "בית העוף והוופל של רוסקו" (Roscoe's House of Chicken and Waffles) מתמחים בעוף ובוופלים, ביחד או לחוד, בעירוב הטעמים שבין העוף המלוח והוופל המתוק עם ציפוייו המגוונים, בשלל הטעמים והתוספות.

בית רוסקו לעוף בוופלים בלוס אנג'לס הוא גם בר ופאב מצליח. הוא הוקם בשנת 1975 על ידי בחור בשם הרברט הדסון, יליד הארלם.

הסגנון של האוכל כאן הוא של "אוכל נשמה", כינוי אמריקאי למזון ומאכלים מסורתיים שמקורם אפרו-אמריקאי. את השם "נשמה" הצמידו לאוכל זה בשנות ה-60, כשהמילה נשמה יוחסה למאפיינים שונים בתרבות האפרו-אמריקאית, כמו "מוסיקת נשמה", ה-Soul.

המסעדות הללו, שהפכו כבר מזמן לרשת, ידועות ביותר, כפי שמציין השם, בהגשה של עוף וגם ופלים, אבל רבים לא יודעים שהם מציעים גם מנות מסורתיות יותר בתפריט. כך או כך, רוסקו הפך לכל כך מוכר וידוע בלוס אנג'לס, שאיש כבר אינו תוהה לפשר החיבור בין שני מרכיבי המזון הכל כך שונים שבשמו.


הנה אחד השילובים בין ופל לעוף:

https://youtu.be/bee57G-gC8g
אנוטקה
#על המסעדה הגאורגית-קווקזית של בטומי

מסעדת אנוטקה (Enoteca) היא מסעדה גאורגית בבטומי, עם אוכל נאמן למקור הגאורגי ולידו גם מאכלים קווקזיים.

בין המאכלים כאן שלל בשרים ומרקים, כולל חינקאלי במגוון מילויים, כמו מילוי פטריות, גבינה, בשר או תפוחי אדמה. יש קבב גאורגי ושיפודים עם סוגי בשר שונים, חצ'פורי בשלל סגנונותיו, תבשילי שעועית או פטריות, בשרים מבושלים, מגוון גבינות מקומיות, פיצות וסלטים רבים.

בשתייה מוצעים כאן יינות מגוונים, כולל המקומיים המצוינים ולצידם משקאות אחרים.

עיצוב המסעדה מודרני ונעים. גם השירות באנוטקה ידידותי, המנות נדיבות והמחירים מעולים. כיף שטעים כאן ולא יקר.


#טיפים
יש מנות לצמחונים וטבעונים.

לא כל המלצרים כאן דוברי אנגלית.
פרחאט קבבי
#על הסטקייה הזולה בחאן אל חלילי

אחת המסעדות הטובות בקהיר היא סטקייה עממית, זולה ומוצלחת מאד בשם פרחאט (Farhat), שנמצאת בסמטה של חאן אל חלילי, ממש מול מסגד אל אזהר.

זוהי מסעדה שידועה במיוחד במנת היונה שלה (Stuffed pigeon). היא מפוצצת מקומיים, מה שמבטיח חוויה של ממש והאוכל בה לא מתפשר לרגע.

חוץ מהיונה, יש כאן מבחר של מנות, כולל קבב, שנקרא בקהיר "קופטה", שישליק ועוד. יש גם מיקס של השניים הראשונים. הסלטים שמוגשים לשולחן עושים את העבודה נהדר ומשלימים את הטעם האותנטי והמצוין.


הנה שף שאכל את המנה הנבחרת:

https://youtu.be/ASBCFMks3Dg
חאיקה בר
או מגיסטרה קלי
גריל אנד צ'יל
פו נג אן
מאפיית אתאנאסיו


אֵאוּרִיקַה - האנציקלופדיה של הסקרנות!

העולם הוא צבעוני ומופלא, אאוריקה כאן בשביל שתגלו אותו...

אלפי נושאים, תמונות וסרטונים, מפתיעים, מסקרנים וממוקדים.

ניתן לנווט בין הפריטים במגע, בעכבר, בגלגלת, או במקשי המקלדת

בואו לגלות, לחקור, ולקבל השראה!

אֵאוּרִיקַה - האנציקלופדיה של הסקרנות!

שלום,
נראה שכבר הכרתם את אאוריקה. בטח כבר גיליתם כאן דברים מדהימים, אולי כבר שאלתם שאלות וקיבלתם תשובות טובות.
נשמח לראות משהו מכם בספר האורחים שלנו: איזו מילה טובה, חוות דעת, עצה חכמה לשיפור או כל מה שיש לכם לספר לנו על אאוריקה, כפי שאתם חווים אותה.